Keuring

Weterings is een erkend keuringsstation voor SKL en VA-keur keuringen. De SKL keuring is een verplichte periodieke keuring voor alle typen motorvatspuiten. VA-keur is een periodieke keuring, welke met name gericht is op machineveiligheid.

SKL keuring

SKL keuring vanaf € 55,- inclusief sticker

Plan vandaag nog uw SKL keuring. Op werkdagen kunnen wij dezelfde dag nog een SKL keuring uitvoeren. Bij voorkeur op onze locatie, maar keuren bij u op locatie is ook geen probleem. SKL Keuring plannen of bel direct voor een afspraak 0174 - 416 481

VA-keur (COM-keur VEBIT)

Plan vandaag nog uw VA-keur keuring. Op werkdagen kunnen wij dezelfde dag nog een VA-keur keuring uitvoeren. Bij voorkeur op onze locatie, maar keuren bij u op locatie is ook geen probleem. VA-keur keuring plannen of bel direct voor een afspraak 0174 - 416 481

De prijs van een VA-keur is afhankelijk van het te keuren apparaat. Enkele voorbeeldprijzen zijn:

Goedgekeurde machines worden voorzien van een veiligheidsvignet, waarop de uiterste datum van de volgende keuring staat aangegeven. Uiteraard ontvangt de opdrachtgever tijdig bericht voor de herkeuring en houdt Weterings Machinery nauwkeurig per arbeidsmiddel en machine de keuringshistorie bij.

Indien u als werkgever interesse heeft of nadere informatie wenst inzake het keuren van arbeidsmiddelen en machines, kunt u contact met ons opnemen. Weterings Machinery staat u graag met raad en daad terzijde.