18 van 20 kantelcontainers

Hydraulische kantelcontainer 2750HQ

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

Deze hydraulische kantelcontainer wordt veelal gebruikt tijdens de teeltwisseling om versnipperd gewas, substraat, plastic en ander tuinbouw afval uit de kas te verwijderen. De vloeistofdichte bak voorkomt ongewenste verspreiding van vloeistoffen. De container kan middels 2 hydraulische snelsluiters gekoppeld worden aan een heftruck, wiellader of verreiker met een hefcapaciteit van minimaal 2500 kg.

Deze kantelbak is voorzien van een draaipunt aan de voorzijde van de kiepbak. De kiepbak blijft tijdens het kiepen boven het onderframe waardoor men weinig hefhoogte nodig heeft en er geen risico is op botsingen met de stortcontainer. De bak heeft een grote kantelhoek, waardoor de bak eenvoudig en snel volledig geleegd kan worden. Deze bak is specifiek ontwikkeld voor uitrijden van tuinbouwafval en de afmetingen sluiten perfect aan op Weterings buffercontainers, de Bio Hopper XL uitruim machine en Bio Chopper Compact gewasversnipperaar

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 4419210
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 1634
Breedte: 2016
Hoogte: 1814
Max. inhoud buffer (m³): 2,75
Hydraulische werkdruk (bar): 100-230
Hydraulische flow (ltr/min.): 30-60
Eigen gewicht (kg): 658
Toebehoren: Twee kantelcilinders
Borgkettingen
Hydrauliekslangen met snelafsluiters
Opties: Gegalvaniseerde container
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.