Levellers

De Automatische Nivellerings Kilverborden zijn ontwikkeld voor het egaliseren (horizontaal), nivelleren (op afschot) en verdichten van zand grond of repak voor de aanleg van straatwerk, fietspaden, wandelpaden, trottoirs, stelconplaten, betonvloeren, asfalt, spoorlijnen etc.

Deze Levellers onderscheiden zich door de feilloze en razend snelle werking, waarin jarenlange ervaring de basis heeft gevormd. De uitgekiende ronding van kilverbak, de stand van het voormes en de balans in de machine zorgen voor een perfecte afschraping en rolling van de grond. Middels de hydraulische bediende zool kan de bodemdruk t.b.v. verdikking van de ondergrond nauwkeurig worden geregeld. Hiermee wordt een zandbed gecreëerd, waarover direct (automatisch) bestraat kan worden.

Middels het snelwisselsysteem verandert uw shovel in een handomdraai in een perfect werkende grader. De combinatie met de Sollido laserbesturing en de geavanceerde proportioneel gestuurde hydrauliekvoorziening leveren ongeëvenaarde prestaties op het gebied van snelheid, kwaliteit en gebruiksgemak.

De ANK levelers zijn rondom voorzien van uitwisselbare Hardox messen. Optioneel kan de egaliseermachines voorzien worden van hydraulisch verstelbare deuren en een verstelbare zool. Wanneer de hardox buitenmessen slijten kan men middels de verstelbare zoolplaat de voorzijde van de onderplaat in hoogte verstellen. Zodoende kan men een veel groter gedeelte van de messen verslijten voordat deze aan vervanging toe zijn.

De ANK wordt getrokken door een shovel of wiellader welke voorzien is van een snelwisselsysteem, een hydraulische persaansluiting, een drukloze retour aansluiting en een voedingsspanning van 12VDC of 24VDC.