1 van 1 freesmachines

Imants JNC Z170 freesmachine

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

De Imants JNC Z170 is een robuste freesbak voor gebruik in de glastuinbouw. De in het midden geplaatste aandrijfkast zorgt voor een solide, directe en vrijwel onderhoudsvrije aandrijving. Aan de zijkant is geen kettingkast nodig, waardoor de werkbreedte nagenoeg gelijk is aan de machinebreedte. Dit maakt de frees uitermate geschikt voor gebruik in kassen, bij strokenteelt en in boomkwekerijen

Deze grondfrees is met name geschikt voor grote oppervlakken. De freesbak kan voorzien worden van een hydraulisch bediende opklapbare spijlenrol om diverse dieptes te kunnen frezen.

De JNC is tevens als overtopfrees te verkrijgen. De frees draait tegen de rijrichting in en gooit de grond omhoog en naar achter tegen een spijlenrek aan waardoor de gewasresten onderin de voor komen te liggen. De grond die door de spijlen vliegt bedekt dan de gewasresten waardoor er een mooi schoon zaaibed ontstaat. De OTL en OTZ machines zijn niet geschikt om in stenige omstandigheden te werken.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 0950273
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 1650
Breedte: 1700
Hoogte: 1150
Werkbreedte (mm): 1700
Max. werkdiepte (mm): 0-250
Max. werksnelheid (km/u): 0,4-0,9
Benodigd vermogen (pk): 50
Toerental aftakas (rpm): 540
Eigen gewicht (kg): 483
Toebehoren: Aftakas met breekboutbeveiliging
48 Zelfreinigende messen
2 Verstelbare steunwielen
Opties: Freesstaart met open rol in diverse werkbreedtes
Sideshift op de spijlenrol
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.