18 van 25 occasions

Weri Compact Roller

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

VERKOCHT

Het haspel is voorzien van een vrijloop voor het afrollen van de slang. Middels de afstandsbediening kan men het oprollen van de slang in- en uitschakelen, waardoor gesleep met slangen en heen- en weer lopen tot het verleden behoren.

De WCR is voorzien van krachtige aandrijving met een traploos regelbare snelheid. De slanggeleider zorgt voor het netjes oprollen en behoud van de slang. De robuuste constructie en hoogwaardige onderdelen staan garant voor jaren lang probleemloos gebruik.

Om beschadiging aan het gewas te voorkomen in geval van smalle looppaden, kan het haspel voorzien worden van “centreerstempels”. De slanggeleider kan op het pad gefixeerd worden, waardoor de wagen heen- en weer rijdt. De WCR kan daarnaast worden voorzien van diverse opties, waaronder een bredere trommel, Dosatron, diverse aandrijvingen, slangen, spuitpistolen, etc.

Bouwjaar: 1995
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 990, breedte: 870, hoogte: 980
Breedte slanghaspel (mm): 330
Maximale werkdruk (bar = kg/cm²): 150
Slanghaspel: Elektrisch (WCR)
Voorzien van elektromotor 0,55kW
Automatische slanggeleiding
Radiografische afstandsbediening (bereik 150 mtr.)
Regelbare oprolsnelheid (0-55 mtr/min.)
Maximale slanglengte op haspel (mtr.): 150 (bij 1/2” slang) 70 (bij 3/4” slang)
Voedingsspanning (V), frequentie (Hz): 230, 50
Bandenmaat: Luchtbanden: 400×4
Zwenkwielen: 160×50 met richtingvastzetters
Eigen gewicht (kg): 120
Toebehoren: Voedingssnoer (25 mtr.), ophangbeugel snoer, instelbare aflooprem, 3/4” doordraaikoppeling, opties: spuit / gietslang op slanghaspel, slanghaspel met bredere trommel, 1” Doordraaikoppeling, centreerstempels (HW-nr.: 3978800)

Prijs N.O.T.K.

Stel een vraag over dit product

Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.