2 van 8 kubota dieselmotor pompset

Krijtpomp Kubota V1505 / Hydracell G25X / PVG

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

Deze Kubota pompunit met Hydracell G25X pomp is zeer geschikt voor het krijten, coaten en reinigen van kasdekken. De pompunit wordt ingezet voor zowel handmatig als machinaal krijten. De hoogwaardige Hydracell pomp levert maximaal 70 l/min bij 70 bar, waardoor lange slanglengten geen probleem zijn met deze pomp. De Hydracell pomp is de enige pomp die ongevoelig is voor allerlei schurende en agressieve vloeistoffen zoals: krijtmengsels, coatings, GS-4, Fluor, natronloogoplossing etcetera. Indien andere vloeistoffen verpompt moeten worden kan de pomp uit andere materialen worden samengesteld.

De pompunit is uitgerust met een Hydracell overstortventiel, twee 3/4” aansluitingen en één 1/2” aansluiting t.b.v. spuitslangen of aanvoer voor een haspelset. Ook heeft deze set een hydrauliekvoorziening voor de aandrijving van roermengers of hydraulische slanghaspels. Deze is uitgevoerd middels een proportioneel ventielenblok, waarmee eenvoudig de druk en opbrengst in te stellen zijn. Daarnaast is de pompset voorzien van geluidsabsorberende beplating voor een laag geluidsnivo en lepelkokers voor eenvoudige verplaatsing middels een heftruck

De pompset kan uitgebreid worden tot een complete krijtinstallatie met diverse tanks, mengunits, roermengers, slanghaspelsets.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 0927701
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 1600
Breedte: 800
Hoogte: 995 / 1220
Pomp: Hydracell G25X
Capaciteit pomp (ltr/min.): 70
Werkdruk pomp (bar = kg/cm²): 70
Inhoud brandstoftank (ltr.): 70
Dieselmotor: Kubota V1505 (34 pk)
Overbrenging: Reductor
Eigen gewicht (kg): 500
Toebehoren: Hydracell overstortventiel
Manometer
Elektrische starter
Trillingdempers
Gemonteerd op buizenframe
2 hydrauliekfuncties met arretering (2 × 10 ltr/min, max 150 bar)
Opties: Gemonteerde hogedrukslang(en)
Gemonteerde retourslang
Brandstofmeter
Slanghaspels
Diverse krijttanks
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.