10 van 21 veegmachines

Isal 200 Veegmachine

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

De Isal 200 is een zit veegmachine die volledig hydraulisch is aangedreven, en geschikt is voor het vegen van heavy duty toepassingen in industriële omgevingen.

De Isal 200 is uitgerust met het direct veegsysteem, vuil en stof worden rechtstreeks voorwaarts de vuilvergaarbak in geveegd.
In combinatie met de pendelende borstels zorgt dit zelfs in zware industriële omstandigheden voor een stofvrij veegresultaat.

Een slijtvast long-life polyester doekstoffilter zorgt voor een perfecte stofafzuiging.

Deze grootste industriële veegzuigmachine van Isal heeft een veegbreedte van 135 tot maar liefst 240 cm en een vuilbak van 600 liter.

Het legen van de vuilvergaarbak is uiterst simpel, met het automatisch vuil lediging systeem kan de complete inhoud van de vuilbak tot een hoogte van 155 cm eenvoudig in een afvalcontainer of op een verzamelplek worden gestort.

Dit is dan ook de ideale zit veegmachine voor het schoon vegen en zuigen van grote faciliteiten als bijvoorbeeld loodsen, magazijnen, grote industrievloeren, fabrieksterreinen, productiefaciliteiten, parkeerterreinen, distributiefaciliteiten en voor gebruik in de transportsector.

Uniek is de quattro uitvoering met aandrijving en sturing op twee achterwielen op de hoeken. Door deze duurzame constructie is de Isal PB 200 zit veegmachine in tegenstelling tot veel andere grotere reinigingsmachines uiterst stabiel en comfortabel in het gebruik, zelfs op ongelijkmatige oppervlakken.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 2150155
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 2450
Breedte: 1750
Hoogte: 1665
Werkbreedte met / zonder zijborstel (mm): 1680/1350
Werkbreedte met twee zijborstels (mm): 2000
Filteroppervlak (m²): 13
Theoretische oppervlakteprestatie (m²/u): 28.000
Werksnelheid (km/u): 14
Inhoud vuilcontainer (ltr.): 600
Maximale dumphoogte (mm): 1550
Aandrijving: Dieselmotor Kubota V 1505 4 cil. 26,5 kW (36 pk), watergekoeld
Eigen gewicht (kg): 1530
Toebehoren: Hoofdborstel
Rechter zijborstel
Filter
Filterreiniging
Opties: Extra zijborstel
Verlichting
Watersysteem met stofbescherming op zijborstels
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.