5 van 21 veegmachines

Isal PB111 Veegmachine

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

De Isal PB111 is een zit veegmachine die zeer compact en wendbaar is, en uitermate geschikt is voor het vegen van grote oppervlakken.

Dankzij het moderne ontwerp en de extra grote wielen zit de bestuurder zeer comfortabel en met het compleet uitgevoerde stuur, de gaspedalen en het overzichtelijke bedieningspaneel is de machine eenvoudig te bedienen en soepel te manoeuvreren.

Voor extra gemak tijdens het vegen heeft dit ride-on model onder meer een accu indicator, stofzuigeraansluiting en een eenvoudig uitneembare vuilbak die optioneel in twee deelbakjes kan worden gesplitst.

Ook deze Isal reinigingsmachine is voorzien van het direct veegsysteem: vuil en stof leggen de kortste weg af naar de vuilvergaarbak en het boven de vuilbak geplaatste stoffilter.
Grotere stukken vuil en zwaar vuil als zand, grond, stenen, zaagsel en houtspaanders worden hierdoor gemakkelijker opgeveegd.

Doordat het stof direct wordt afgezogen is er geen stofverplaatsing. Met deze efficiënte zit veegmachine veegt u uw vloer dan ook snel, stofvrij en perfect schoon, zelfs in de meest zware omstandigheden.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 2150000
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 1620
Breedte: 910
Hoogte: 1290
Werkbreedte met / zonder zijborstel (mm): 700/950
Werkbreedte met twee zijborstels (mm): 1200
Filteroppervlak (m²): 6
Theoretische oppervlakteprestatie (m²/u): 7500
Werksnelheid (km/u): 6,4
Inhoud vuilcontainer (ltr.): 65
Aandrijving (V): 24
Eigen gewicht (kg): 375
Toebehoren: Accupakket
Acculader
Hoofdborstel
Rechter zijborstel
Filter
Filterreiniging
Opties: Diverse accupakketten leverbaar
Extra zijborstel
Koplampen
Stofzuiger
2 Bakken voor het legen van de container
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.