4 van 8 afvalverwerkingsmachines

Bio Hopper XL Electric Teeltwisseling machine

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

Deze volledig elektrisch aangedreven Bio Hopper XL teeltwisselingsmachine is een zeer krachtige, efficiënte machine voor het uitruimen van allerlei gewassen (komkommers, paprika`s, aardbeien, chrysanten, e.a.) en substraten (steenwol, perliet, kokos), tomatenblad, grondfolie, etc.. De Bio Hopper rolt de transportmatten op waardoor het materiaal naar het betonpad wordt getrokken. Het materiaal wordt middels een opvoerband in een container of op het betonpad gedumpt. In plaats van containers kan men het materiaal ook met een loofriek afvoeren.

De Bio Hopper XL is voorzien van “veiligheidsdeuren”, welke het oprollen van het doek volledig afschermen. Oprollen van het doek is alleen mogelijk wanneer de deuren volledig open staan. Dit garandeert de veiligheid van de gebruikers zonder in te leveren op efficiëntie!

De opvoerband is van zeer hoge kwaliteit en voorzien van stalen dwarspennen. De dwarspennen maken de band ongevoelig voor eventuele beschadigingen, waardoor de klus altijd geklaard kan worden.

Deze uitruimmachine kan aan een heftruck worden gekoppeld voor verplaatsing en wordt gevoed middels een 32A krachtstroom aansluiting. Optioneel kan de machine ook op andere voedingsspanningen worden voorbereid.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 2460035
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 4945
Breedte: 1750
Hoogte: 1901 (wielas in laagste positie)
Spoorbreedte (mm): 1000
Bandenmaat: 24.0×13.00-12 (2x)
Afvoercapaciteit (m²/u): 3000-7500 (afh. van omstandigheden)
Max. lengte gronddoek (m): 160
Hydraulische werkdruk (bar): 180
Voedingsspanning: 400VAC / 50 Hz / 32A
Eigen gewicht (kg): 1300
Toebehoren: Standaard geleidingsbuizen (2x)
Spijlenband met canvasdoek
In hoogte verstelbare trekoog: Cat.2-Ø25,7 / Cat.3-Ø37,6
Veiligheidsdeuren (HW-nr.: 4418100)
Opties: Geleidingsrollen met lagers
Meenemers op de transportband (voor o.a. aardbeienteelt)
Verlichting
Gronddoek met kernen
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.