2 van 10 containers

Hydraulische buffercontainer Bio Chopper Compact 3000 liter

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

Deze buffercontainer creëert een logistieke buffer achter de Bio Chopper Compact versnipperaar tijdens de teeltwisseling. De uiteindelijke werksnelheid van het uitruimen en versnipperen van tuinbouw gewas wordt aanzienlijk verhoogd, doordat men niet hoeft te wachten op een lege container. De buffer zorgt tevens voor rust in het uitrijden van het gewas, omdat men meer tijd heeft voor het legen van een container. De 3800 liter kantelcontainer is een ideale combinatie voor deze buffercontainer.

De achterklep en de transportband worden op afstand bediend door de heftruckchauffeur, zodat deze alle controle heeft over het legen van de buffer container. De buffer is tevens eenvoudig hydraulisch in hoogte te verstellen, zodat de machine een beperkte hoogte heeft voor transport en eventueel lage doorgangen.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 4419214
Hoofdafmetingen in transport positie (mm): Lengte: 3575
Breedte: 1557
Hoogte: 2335
Max. inhoud buffer (m³): 3,0
Power pack (V, W): 12, 2500
Eigen gewicht (kg): 1200
Toebehoren: Steunwiel
Hydrauliekslangen met snelafsluiters
Draadloze afstandsbediening
Opties: Gegalvaniseerde buffercontainer
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.