1 van 10 containers

Hydraulische buffercontainer Super Chopper Compact 2400 liter

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

Deze buffer is optioneel verkrijgbaar voor de Bio Chopper Compact en de Super Chopper Compact. Deze buffercontainer creëert een logistieke buffer achter de Bio Chopper versnipperaar tijdens de teeltwisseling. De uiteindelijke werksnelheid van het uitruimen en versnipperen van tuinbouw gewas wordt aanzienlijk verhoogd, doordat men niet hoeft te wachten op een lege kantelcontainer. De buffer zorgt tevens voor rust in het uitrijden van het gewas, omdat men meer tijd heeft voor het legen van de kantelcontainers.

De buffer is voorzien van een modulaire bovenbouw met kantel schotten, zodat de inhoud kan variëren tussen 2400 en 3000 liter. Met neergeklapte schotten is deze buffer, door zijn geringe hoogte, geschikt voor lage draad teelten (komkommer) en kassen met beperkte doorrijhoogte.

De 2750 liter HQ kantelcontainer is een ideale combinatie voor deze buffercontainer.

De transportband wordt op afstand bediend door de heftruckchauffeur, zodat deze de controle heeft over het legen van de buffer container.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 4419215
Hoofdafmetingen in transport positie (mm): Lengte: 3250
Breedte: 1565
Hoogte: 1900 / 2415
Max. inhoud buffer (m³): 2,4 / 3,0
Eigen gewicht (kg): 800
Toebehoren: Steunwiel
Hydrauliekslangen met snelafsluiters
Draadloze afstandsbediening
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.