1 van 9 containers

Hydraulische buffercontainer Super Chopper Compact 2400 liter

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

NIEUW

Deze compacte buffer is optioneel verkrijgbaar voor de Super Chopper Compact. Door zijn geringe hoogte is deze buffer geschikt voor lage draad teelten (komkommer) en kassen met beperkte doorrijhoogte. Deze buffercontainer creëert een logistieke buffer achter de Super Chopper Compact versnipperaar tijdens de teeltwisseling. De uiteindelijke werksnelheid van het uitruimen en versnipperen van tuinbouw gewas wordt aanzienlijk verhoogd, doordat men niet hoeft te wachten op een lege kantelcontainer. De buffer zorgt tevens voor rust in het uitrijden van het gewas, omdat men meer tijd heeft voor het legen van de kantelcontainers.

Deze buffer is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een Super Chopper Compact en is een alternatief voor de 3000 liter buffer container. De 2200 liter kantelcontainer is een ideale combinatie voor deze buffercontainer.

De transportband wordt op afstand bediend door de heftruckchauffeur, zodat deze de controle heeft over het legen van de buffer container.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 4419215
Hoofdafmetingen in transport positie (mm): Lengte: 3250
Breedte: 1565
Hoogte: 1900
Max. inhoud buffer (m³): 2,4
Eigen gewicht (kg): 800
Toebehoren: Steunwiel
Hydrauliekslangen met snelafsluiters
Draadloze afstandsbediening
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.