3 van 6 loof- en plastic ruimers

ACE Roller (folie)

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

Eenvoudig AC folie (anti-condensfolie), schermdoek of atlasdraden oprollen intrekken, of vervangen met de ACE Roller. De ACE Roller levert een enorme werklastverlichting en arbeidsbesparing op. De uiteindelijke werksnelheid bedraagt bij banen van 200 meter circa 3 minuten per vak, wat neerkomt op bijna 2 hectare per uur met 2 man!!

Voor het intrekken kan men het touw met dit haspel oprollen. Het opgerolde materiaal kan eenvoudig worden verwijderd van de conische kern. Het buisrails vergrendelingssyteem en de beveiliging tegen overbelasting garanderen een veilige, stabiele werking van deze machine. De snelheid is traploos instelbaar en de bediening is uitgevoerd met drukknoppen. De ACE Roller is dankzij de directe overbrenging nagenoeg onderhoudsvrij.

De ACE roller wordt ook ingezet voor het oprollen van CO2 slang, loopfolie, substraat -of gotenfolie en drainageslangen.

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 1231015
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 1160
Breedte: 921
Hoogte: 1612
Standaard instelbaar voor buisrails rond 51mm h.o.h. (mm): 425, 500, 550, 600
Snelheid (omw/min.): traploos 0 - 140
Werksnelheid (m/min.): gemiddeld ca. 170
Capaciteit haspel: ca. 250 m A.C. Folie
Eigen gewicht (kg): 195
Elektromotor (kW): 3
Voedingsspanning (V), frequentie (Hz): 400, 50
Optie: Afstandsbediening (HW-nr.: 3975013)
Bok/zwenkwielen AC-E Roller (HW-nr.: 4418175)
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.