2 van 6 loof- en plastic ruimers

Multiroller Compact-E

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

De Multiroller Compact-E is ontworpen voor het oprollen en verwijderen van loopfolie, grondfolie, anticondens folie, CO2 darmen, schermdoek, druppelslangen en andere plastics in kassen en warenhuizen op een snelle, veilige, en schone manier. De Multiroller Compact-E wordt elektrisch / hydraulisch aangedreven en is daarom uitermate geschikt voor werkzaamheden ter voorbereiding van de teeltwisseling in de tuinbouw. De krachtige hydraulische afdrukker zorgt voor het eenvoudig afschuiven van de rollen.

De Multiroller is standaard voorzien een verwijderbaar verlengstuk.
Optioneel kan de machine voorzien worden van een touwhaspel. Dit opbouwdeel zorgt voor meer snelheid tijdens het intrekken van schermdoek of folie. Daarnaast is er geen risico op beschadiging van de conus tijdens het oprollen van touw.

Een andere optie is de folie/doek geleidewagen. Dit is een zeer handig compact hulpstuk voor het uittrekken van doeken en folie. Deze geleidewagen wordt op de buisrails geklemd, zodat het doek eenvoudig een haakse bocht kan maken naar het betonpad

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 1231030
Hoofdafmetingen (mm): Lengte: 2311 / 2814 (with extension)
Breedte: 1420
Hoogte: 1490
Hydraulische werkdruk (bar): max 150
Werksnelheid (m/min.): ca. 60
Capaciteit (opname conus): Anticondensfolie: ca. 2500 m
Schermdoek: ca. 1200 m
Loopfoliestroken: ca. 1100 m
Eigen gewicht (kg): 780
Elektromotor (kW): 7,5
Voedingsspanning (V), frequentie (Hz): 400, 50
Opties: Foliegeleidewagen (HW nr. 1231016)
Touwhaspel (HW nr. 4416999)
Service Pack (HW no. 4416036)
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.