1 van 3 transportmatten

Grondtrekdoek

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

De transportmatten of grondtrekdoeken worden gebruikt voor het intrekken of transporteren van gewas, blad en substraat. Deze 132 grams doeken zijn in de lengte versterkt en zijn voorzien van een trekrand over de breedte. De doeken zijn te verkrijgen in verschillende breedten en lengten en in een witte en zwarte variant. De meest voorkomende breedte is 130cm.

De doekrollen worden voorzien van een universele stalen kern welke geschikt is voor gebruik in Weterings teeltwisselingsmachines. Voor opslag van de doeken is er de opslagcontainer. Voor eenvoudig en efficiënt afrollen van de doeken wordt de doekafroller gebruikt en voor het reinigen van de doeken heeft Weterings diverse doekreinigers in het programma.

Stel een vraag over dit product

Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.