4 van 10 versnipperaars

Bio Chopper PTO Versnipperaar

Let op: variabele specificaties van toepassing

...deze machine maken wij compleet naar uw wensen

De Bio Chopper PTO aftakas aangedreven gewas versnipperaar is geschikt voor het versnipperen van diverse plant gewassen, waaronder tomaten, paprika`s, komkommers, aubergines, aardbeien en ander zacht fruit met kokos substraat etc. Het gewasvolume wordt tot ca. 20% van het oorspronkelijke volume gereduceerd.

Deze teeltwisselings machine is een budgetvriendelijk alternatief voor de Bio Chopper Compact. Deze hakselaar wordt aangedreven middels de aftakas van een tractor. Een tractor met 100pk is ruim voldoende om ca. 2.500 - 5000 m2 per uur (afhankelijk van de omstandigheden) leeg te ruimen. De machine is zeer eenvoudig te bedienen en te onderhouden. De voorzijde van machine kan handmatig open geschoven worden, waardoor men snel toegang heeft tot de messen voor inspectie of afstelling. De hakselunit is voorzien van een automatische slijpinrichting waardoor de messen zeer eenvoudig en snel geslepen kunnen worden.

De machine heeft een 360 graden draaibare uitwerpbuis en kan aan beide zijden aan de tractor gekoppeld worden, waardoor men altijd vooruit kan rijden tijdens het versnipperen.

De veiligheid van deze machine staat natuurlijk op het hoogste niveau. Deze hakselaar is dan ook voorzien van een dubbelkanaals veiligheidscircuit en er is niet alleen gedacht aan de veiligheid tijdens het werken met de machine, maar ook tijdens onderhoud aan de machine.

De machine werkt met transportmatten, waarop de planten worden geplaatst. De mat wordt door de machine opgerold, waardoor het gewas naar de hakselaar wordt getransporteerd, ingevoerd en versnipperd. Het versnipperde gewas wordt middels een uitwerpbuis in een container gestort, welke middels een heftruck geleegd kan worden

Stel een vraag over dit product

Specificaties (Let op: variabele specificaties van toepassing ...deze machine maken wij compleet naar uw wensen)

HW-nummer: 0751700
Hoofdafmetingen in transportpositie (mm): Lengte: 2565 (met draaibare uitvoerunit)
Breedte: 1680
Hoogte: 2452 (met draaibare uitvoerunit)
Wielbasis (mm): 500
Spoorbreedte (mm): 1010
Breedte banden (mm): 190
Bodemvrijheid (mm): 195
Versnippercapaciteit (m²/u): 2500-5000 (afh. van omstandigheden)
Max. lengte gronddoek (m): 200
PTO vermogen (pk): Min.: 70
Max.: 100
Eigen gewicht (kg): 2080
Opties: Verlichting, Gereedschapskoffer, IJzerdetector
Gronddoek met kernen
Buffer- of afvalcontainers
Downloads

Stel een vraag over dit product

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons (bij het invullen van het formulier) heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.