Veegmachines voor zwaar veegwerk

Nilfisk breidt haar assortiment veegmachines uit met twee uitvoeringen: SR 2000 en SR 1101. De SR 2000 is geschikt voor het zware veegwerk. De vuilcontainerinhoud van 765 dm³ of 818 kg is enorm. Dit zorgt ervoor dat er in de zware industrie langdurig achtereen kan worden gewerkt, zonder te veel tijdrovende ledigings intervallen. De SR2000 beschikt over een sterk stalen frame. Hij is geschikt om onder zwaarste omstandigheden te kunnen werken. De veegbreedte van 1980 mm zorgt voor een hoge productiviteit van wel 25.700 m²/h. De vuilcontainer kan worden gekanteld. Hierdoor verschuift de inhoud naar voren, waardoor een goede vullings graad van de vuilcontainer wordt bereikt en er langer achtereen kan worden gewerkt.

De twee paneelfilters van 16 m² zijn bestand tegen water en zorgen voor de opvang van stofdeeltjes tot 1 micron. Dit voorkomt stofvorming in en om de machine. De SR 1101 Ride-on veegmachine toont eenvoud en robuustheid in de meest verfijnde manier. Bedieningscomfort is gegarandeerd door de verstelbare stoel en het verstelbare stuur.

Het ontwerp zorgt er ook voor dat een goed zicht mogelijk is vanaf de bestuurders-stoel. Het zelfverklarende bedieningspaneel verhoogt verder het bedieningsgemak en verlaagt de instructietijd die nodig is om de gebruiker te trainen. De SR 1101 veegmachine is zowel leverbaar in een batterij uitvoering als in een benzine uitvoering, zodat er een machine voor binnen- en buitenwerkzaamheden is.

Het uitgebreide assortiment accessoires zorgt ervoor dat de machine altijd kan worden uitgerust voor een specifieke taak. Deze veegmachine is ontwikkeld voor magazijnen, parkeergarages en buitentoepassingen zoals parken en tuinen.

Voor informatie en de perfecte deal klik hier voor onze contactpersonen.