Brinkman en Weterings Mechanisatie samen sterk

23 oktober, Brinkman en Weterings Mechanisatie hebben een overeenkomst gesloten voor de wereldwijde distributie van teeltwisselingsproducten. Hierin neemt Weterings de productie en verdere ontwikkeling van deze producten voor zijn rekening en zal Brinkman zich gaan bezighouden met de distributie.

Weterings Mechanisatie heeft de laatste jaren een nieuwe reeks teeltwisselingsmachines ontwikkeld, welke zeer geschikt zijn voor de individuele kweker, of een groep kwekers. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit zijn kenmerkend voor deze machines. De capaciteit van deze machines is ruim voldoende voor eigen gebruik.

Gezien de schaalvergroting en professionalisering in de internationale tuinbouw stijgt de vraag naar teeltwisselingsmachines. De teelwisseling moet in een korter tijdsbestek en veelal meerdere malen per jaar worden uitgevoerd. Daarnaast is er behoefte aan flexibiliteit en machines welke, met het oog op eventuele verspreiding van ziekten, uitsluitend binnen één bedrijf worden gebruikt.

Iedere kwekerij vraagt om een oplossing op maat. Of het gaat om een “Bio Chopper”, “Bio Hopper”, “Multiroller” of “Super Twister”, de specialisten van Brinkman zijn gedegen sparringpartners in het vinden van de juiste oplossing.

De producten van Weterings Mechanisatie worden tijdens de Horti Fair gepresenteerd in de stand van Royal Brinkman International, Hal 11 stand 0402. De Horti Fair vindt plaats van 30 oktober t/m 2 november 2012 in de RAI te Amsterdam.