Directiewisseling Weterings Mechanisatie

Na ruim 40 jaar vol passie ondernemen hebben Richard en Igno Weterings het stokje overgedragen aan de volgende generatie. De nieuwe directie bestaat uit Nick Weterings, Fabian Hertogh en Rob van den Berg.

Nick is de oudste zoon van Igno en is na zijn opleiding (MTS-WTB) in 2004 in vaste dienst gekomen. De eerste jaren heeft hij enorm veel ervaring opgedaan in de werkplaats om in 2011 door te groeien naar vertegenwoordiger. Inmiddels is Nick een bekend gezicht binnen onze klantenkring met veel ervaring in verkoop en handel van ons uitgebreide productenpakket. Fabian is een neef van Richard, Igno en Nick. Ook Fabian is opgegroeid binnen het bedrijf, mede doordat hij in zijn jeugd op een steenworp afstand van het bedrijf woonde. Fabian is in 1996 afgestudeerd aan de TU delft, om vervolgens de engineering bij Weterings op zich te nemen. Door de jaren heen zijn er vele innovatieve machines van zijn hand gekomen. Rob van den Berg is in 2011 in dienst gekomen om samen met Fabian de innovatie een extra boost te geven. Rob heeft na zijn studie WTB-Productontwikkeling aan TH Rijswijk bij diverse bedrijven zijn kennis uitgebreid en heeft zich de laatste jaren, naast engineering, ingezet voor de professionalisering en uitbreiding van de commerciële activiteiten.

Richard en Igno blijven de komende jaren actief binnen Weterings om geleidelijk af te bouwen en alle taken zorgvuldig over te dragen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat met deze frisse wind de continuïteit van Weterings gewaarborgd is, zodat wij ook in de toekomst de service, kwaliteit en innovatiekracht kunnen bieden die u van ons verwacht