Force Demolition kiest voor de Weterings Sky Hopper 620W schaarhoogwerkers.

Al meer dan 20 jaar is er een hechte relatie tussen Jan Olsthoorn jr. en Weterings Mechanisatie. Jan jr. en zijn compagnons timmeren hard aan de weg met het nieuwe bedrijf Force Demolition. Om de groei verder door te kunnen zetten hebben zij een mooie uitdaging bij Weterings Mechanisatie gelegd met de opdracht voor de bouw van twee stuks Sky Hopper 620W.
In overleg met Force Demolition heeft Weterings een nieuw type Sky Hopper ontwikkeld welke perfect aansluit bij de werkzaamheden van Force.

Waar gaan de mannen van Force deze twee mooie machines voor inzetten? Uiteraard voor de sloop van kassen, maar ook steeds meer voor het demonteren van kassen. Force heeft een duidelijk visie en missie, waarbij materialen een tweede leven gegeven dient te worden.
Bestaande kassen krijgen op diverse manieren een tweede leven en worden gebruikt als onderdelen, recyclebaar restproduct, of worden opnieuw gebouwd als complete kas. Verantwoord ondernemen gaat vandaag de dag verder dan alleen maar slopen en weggooien. Dit gaat ook op voor Weterings schaarhoogwerkers. De hoge kwaliteit en lange levensduur zorgen voor lage operationele kosten, waardoor het een verantwoorde investering is.

Wat deze schaarhoogwerkers uniek maakt is de combinatie van 2000 kg laadvermogen, een tot 6,2 meter breed hydraulisch uitschuifbaar werkplatform met een werkoppervlakte van maar liefst 31m², een stille krachtige nieuwe generatie diesel aandrijving die zowel binnen als buiten inzetbaar is en speciale stalen met rubber gevulkaniseerde tracks.
Het enorm grote werkplatform kan aan weerszijden hydraulisch ingeschoven worden, zodat manoeuvreren met deze machine in krappe ruimten geen probleem is.
Daarnaast past de schaarhoogwerkers zonder demontage van hekwerken op een standaard vrachtwagen, zodat Force deze schaarhoogwerkers probleemloos overal ter wereld kan inzetten.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, in week 23 worden de schaarhoogwerkers geleverd.

Iets moois om naar uit te kijken.