Vacature: Tekenaar / Constructeur WTB

Tekenaar / Constructeur WTB

Heb jij een brede interesse in techniek, is innoveren ook jouw passie en heb je daarnaast affiniteit met de tuinbouw? Dan hebben wij de ideale plek voor jou. Als tekenaar/constructeur ontwerp je zelfstandig of in teamverband hoogwaardige machines en producten. Ook ben je continu op zoek naar verbeteringen op bestaande producten. Een brede kijk op techniek en interesse in de tuinbouw is hierbij een vereiste, gezien de diversiteit aan machines die Weterings ontwikkelt en produceert.

Over ons:
Weterings Mechanisatie is van origine een familiebedrijf met bijna 80 jaar historie. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage, verkoop, reparatie en onderhoud van allerlei, voornamelijk mobiele machines. Onze klantenkring bestaat o.a. uit kwekers, loonwerkers en kassenbouwers vanuit de gehele wereld. Door goed te luisteren en te discussiëren met onze uitgebreide klantenkring proberen wij continu in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Het team bestaat uit ca. 30 zeer betrokken medewerkers. Wij hebben een platte organisatie waarin samenwerking, innovatie, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Jouw profiel:
• afgeronde opleiding HBO / TU Werktuigbouwkunde;
• innovatief met een praktische instelling;
• affiniteit met de tuinbouwsector;
• zowel zelfstandig als in team verband kunnen werken en het leuk vinden om afwisselende werkzaamheden te verrichten;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben wij te bieden?
• een uitdagende en afwisselende baan met volop ruimte om te ontwikkelen in vele facetten van de techniek;
• een gemoedelijke, collegiale werksfeer in een professioneel team;
• een prima beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO klein metaal.

Solliciteren?
Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@weterings.nl, of neem telefonisch contact op via 0174-416481.

Privacyverklaring
Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Een kopie van onze privacyverklaring treft u hier aan.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.